RESTAURANT & LOKALE PRODUKTER

Vores køkken er baseret på årstidens grøntsager og frugt fra vores køkkenhave og oksekød fra egen avl. For os er det også et vigtigt element at opretholde den helt unikke og sjældne natur, der findes ved Møns Klint, samt at værne om et regenerativt landbrug. Derfor har Klintholm Gods køer, som holder arealer vilde og unikke, og vores afgræsningsmetode bidrager endda til lagring af CO2 i jorden (ja det er en af de bedre kendte hemmeligheder som køerne gemmer på).
Vores oksekød er på menukortet i forskellige variationer, og man kan også købe noget med hjem. På Møn findes mange dygtige og innovative fødevareproducenter, som vi også er stolte af og glade for at kunne inddrage i restaurantens menu.

På vores aftenmenu imødekommer vi gerne spisevaner, særlige diæter eller omfattende allergier. Dette skal dog oplyses til restauranten min. 48 timer inden ankomst, så vi kan forberede en løsning. For nærmere information kontakt venligst restauranten.

Åbningstider

FROKOST

Fredag – søndag fra

kl. 12.00 – 14.45

Restauranten lukker kl. 16.30

AFTEN

Fredag – lørdag fra

kl. 17.30 – 21.00

Restauranten lukker kl. 22

 

Vi planlægger nytårsmenu ud af huset – mere info følger.

Vi gør opmærksomme på, at restauranten holder lukket mellem den 21. december 2020 og den 4. februar 2021 grundet vores årlige vedligeholdelse.

SMAG OG
OMTANKE

Lake Apartments Near Me

SURROUNDED
BY BEAUTY

DarkSKy_MoenNyord
Biosfære_Partner_DK_sort-2
camoeno_logo_sh_kongerigets-130x130